Maandag - Vrijdag van 10.00 tot 18.00
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
 • Gratis Verzending

  Vanaf €200

 • Veilige Site

  100% Veilige Transactie

 • Snelle Betaling

  met iDeal en PayPal

 • Klantenservice

  info@primahorloge.nl

Uw winkelwagen is leeg!

Privacy verklaring

 

Privacybeleid

PrimaHorloge.nl garandeert dat uw persoonsgegevens met de nodige zorg worden behandeld en dit conform de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens alsook diens uitvoeringsbesluiten.

Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid:
Op deze website verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd.

Bij een bezoek aan onze site bewaren we:
- uw ip adres als u een bezoek brengt aan onze webpagina's
- uw e-mailadres als u ons contacteert vanaf onze website
- uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
- uw contactgegevens wanner u een bestelling heeft geplaatst

Deze informatie wordt gebruikt om:
- de inhoud van onze website te verbeteren
- u op de hoogte te stellen van updates van onze site
- u later te contacteren voor direct marketingdoeleinden

Het gebruik van cookies:
Op deze site gebruiken we cookies (dit is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

Veiligheid:
Als wij uw gegevens ontvangen of overdragen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologien die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe ons contacteren in verband met ons privacy beleid?
Wenst u te reageren op ons privacy beleid, dan kan u ons contacteren:

- via e-mail: info@primahorloge.nl
- per post: Anderlijnstraat 20, 5213TG ‘s-Hertogenbosch

Als u ons uw postadres via het web meedeelt kan u periodieke mailings ontvangen van ons, met informatie over artikelen en diensten en opkomende evenementen. Als u dergelijke mailings niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u ons uw telefoonnummer via het web meedeelt kan u telefonisch gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze artikelen en onze diensten of over opkomende evenementen. Indien u dergelijke telefonische oproepen niet (meer) wenst te ontvangen, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u ons uw GSM-nummer via het web meedeelt zal u alleen tekstberichten (SMS) van ons bedrijf ontvangen als dit nodig is om u te informeren over die vragen of bestellingen die u aangevraagd hebt.

Als u ons uw e-mailadres via het web meedeelt kan u via e-mail gecontacteerd worden door ons bedrijf met betrekking tot informatie over onze artikelen en onze diensten of over opkomende evenementen (voor direct marketing doeleinden) indien u hiervoor uw expliciete toestemming hebt gegeven of indien u al klant bij ons bent en u uw e-mail adres meegedeeld heeft. Indien u dergelijke e-mails niet meer wenst te ontvangen, gelieve ons dan te contacteren op het hierboven vermelde adres.